Ravintola Valtatie 30

Ravintola Valtatie 30 palvelee arkipäivisin aamusta iltaan laadukkain ravintola- ja kokouspalveluin. Iltaisin ja viikonloppuisin toimimme tilausravintolana.

Tilaa kokoustarjoilutLounaslista

Ravintolapalvelut

Monipuoliset aamiais- ja kahvilapalvelumme tarjoavat piristystä päivän varrelle. Laaja lounasvalikoimamme tarjoaa vaihtoehdon jokaisen makuun: tarjolla on herkullista kotiruokaa, bistropisteen herkkuja sekä salaattipisteen trendikkäitä salaatteja.

Leipurimme ja kokkimme loihtivat herkullisia leivonnaisia ja ruokia myös kotiin ostettaviksi.

Lounaslista

Kokous- ja edustuspalvelut

Ravintolamme järjestää laadukkaat ja sujuvat tarjoilut kokouksiin ja edustustilaisuuksiin. Hemmottele kokousvieraitasi terveellisillä, herkullisilla ja sesonginmukaisilla tarjoiluilla. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan tarjoilukokonaisuuden pienestä kahvituksesta aina koko päivän kokoukseen illanviettoineen.

Ideoidaan yhdessä ikimuistoisen kokemuksen jättävä teemakokous esimerkiksi pakohuoneen tai kukansidonnan parissa.

Varaa tila ja tarjoilut

Juhla- ja yritystilaisuudet

Ravintolamme palvelee tilaisuudessa toiveidenne mukaisesti maittavin tarjoiluin. Katamme tapahtumaasi juhlavat illallispöydät tai rennomman buffet- tai cocktailtilaisuuden. Herkulliset ja laadukkaat tuotteet takaavat ikimuistoisen illan vieraillesi.

Muuntuva, avara, yhtenäinen tila yhdessä tasossa mahdollistaa erilaiset pöytämuodot sekä useiden baaripisteiden sijoittelun toiveidesi mukaisesti. Elämyksellisyyden takaavat muunneltava valaistus, äänentoisto ja ohjelmapalvelut. Tila mahdollistaa esiintymislavan rakentamisen ja artistien esiintymisen. Henkilökuntamme toimii apunasi ja tukenasi tilaisuuden valmisteluissa ja huolehtii tapahtuman järjestelyistä ja onnistumisesta vankalla ammattitaidollaan.

Varaa tila ja tarjoilut

Catering-palvelut

Ravintolastamme saat kattavat catering-palvelut palveluhenkilökunnalla tai ilman. Tilaa herkulliset tarjottavat yrityksen omiin tiloihin, kotiin tai vaikka luonnonhelmaan. Halutessasi toimitamme tarjoilut perille tai voit myös noutaa ne meiltä ravintolasta.

Juhlat tulossa? Sinä toivot – me räätälöimme ja toteutamme!

Catering-palvelut