Moderni yrityskeskittymä

Valtatie 30 on yli 40.000 neliömetrin kokoinen kiinteistökokonaisuus Tampereen keskustan tuntumassa, ja se on yksi Tampereen tunnetuimmista maamerkeistä.


Valtatie 30 – Yritysten ja ihmisten tila

Valtatie 30 on tamperelainen maamerkki ja moderni monikäyttäjäympäristö huippuosaajille. Mikko Jaatisen aikanaan Nokialle suunnittelema, vuonna 2000 valmistunut kiinteistö on nykyisin yksi Pirkanmaan suurimmista yrityskeskittymistä. Käyttöhistoriamme myötä standardit kiinteistömme infrastruktuurille ovat korkeat, ja talon nykyaikaiset toimistotilat ja neuvottelumaailma on varustettu uusimmalla teknologialla ja kattavilla varusteilla.

Kiinteistössämme toimivat suomalaiset, kansainvälisestikin tunnetut keskisuuret ja suuret yritykset – kukin kärkiyrityksiä alallaan. Valtatie 30 onkin ennen kaikkea myös huippuosaajien keskittymä, ja yhteisissä tiloissamme vallitsee vahvasti yhteisöllisyyttä ja verkostoitumista tukeva, viihtyisä työskentely-ympäristö ja -kulttuuri.

 

Valtatie 30 palvelee aamusta iltaan

Toimivan työympäristön lisäksi tarjoamme kiinteistömme asiakkaille ja käyttäjille arkea sujuvoittavat laadukkaat oheispalvelut. 

Huolehdimme puolestasi seuraavista toiminnoista:

  • Pysäköintipalvelut
  • Aulapalvelut
  • Siivouspalvelut
  • Postipalvelut

Kehittyvä ja joustava työympäristö

Mahdollistamme kiinteistössämme toimiville yrityksille kehittyvän, turvallisen ja joustavan työ- ja toimintaympäristön, joka tukee talossa työskentelevien työntekoa. Erinomaisen sijainnin, mahdollistavien tilaratkaisujen ja kattavien palveluiden avulla tarjoamme asiakkaillemme loistavat mahdollisuudet menestyä liiketoiminnassaan.

Autamme asiakkaitamme myös ympäristötavoitteiden saavuttamisessa. Valtatie 30 kiinteistönomistaja Castellum on kumppanisi, joka on sitoutunut kestävään kasvuun, vastuullisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Tällä hetkellä kiinteistömme ympäristöarvoa parantava ratkaisu on kaukojäähdytys, joka palvelee kiinteistössä sijaitsevaa datakeskusta sekä jäähdytystä asiakkaiden toimitiloissa. Uusin, innovatiivinen energiatehokkuushankkeemme syöttää datakeskuksen palvelimien tuottaman lämmön takaisin Tampereen Sähkölaitoksen kaukolämpöverkkoon. Aiemmin osa hukkalämmöstä on mennyt hukkaan taivaalle. Hukkalämmöllä lämmitetään noin 5 000 tamperelaista omakotitaloa eli liki joka kolmas talo. Lue hankkeesta lisää.