Auditorio

Kiinteistön noin 200-paikkainen auditoriomme täyttää mainiosti kaikki nykypäivän vaatimukset ja tarjoaa valoisat ja avarat puitteet suuremmille tapahtumille, luennoille tai yleisö- ja tiedotustilaisuuksille.

Auditorio

Valtatie 30 tarjoaa viihtyisän ja toimivan tilan osallistujamäärältään suurempienkin tilaisuuksien järjestämiseen.Yli 200-paikkainen auditoriomme täyttää mainiosti kaikki nykypäivän vaatimukset ja tarjoaa valoisat ja avarat puitteet suuremmille tapahtumille, kuten kokouksille, seminaareille, luennoille tai yleisö- ja tiedotustilaisuuksille. Kiinteistömme neuvottelumaailmasta löydät samalla tarvittaessa tilat myös pienempien 10-50 hengen kokouksien järjestämiseen.

  • Auditoriomme varustukseen kuuluvat:
  • 215 kiinteää istumapaikkaa
  • Full HD -projektori –> Tarkistetaan
  • Wi-Fi- ja kiinteä verkkoyhteys
    Valkotaulu

Tasokkaat edustus­tarjoilut

Kokoustilojemme varauksista ja tarjoiluista vastaa talomme korkealaatuinen Ravintola Valtatie 30. Ravintolamme palvelee tilaisuudessa toiveidenne mukaisesti maittavin kahvi- ja ruokatarjoiluin ja huolehtii osaamisellaan siitä, että kokousympäristönne on edustava ja tarjoilut tauottavat päiväänne sujuvasti.

Hemmottele kokousvieraitasi terveellisillä, herkullisilla ja sesonginmukaisilla tuotteilla. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan tarjoilukokonaisuuden pienestä kahvituksesta koko päivän kokoukseen illanviettoineen. Ideoidaan yhdessä ikimuistoisen kokemuksen jättävä teemakokous esimerkiksi pakohuoneen tai kukansidonnan parissa.

Luodaan yhdessä onnistunut tilaisuus – Ota yhteyttä!

Scroll to Top

Ravintola

Ajankohtaista