Ravintola 30

Ravintola Valtatie 30 palvelee arkipäivisin aamusta iltaan laadukkain ravintola- kokous- ja catering palveluin. Iltaisin ja viikonloppuisin toimimme tilausravintolana.

Ravintola 30

Monipuoliset aamiais- ja kahvilapalvelumme tarjoavat piristystä päivän varrelle. Laaja lounasvalikoimamme tarjoaa vaihtoehdon jokaisen makuun: tarjolla on herkullista kotiruokaa, bistropisteen herkkuja sekä salaattipisteen trendikkäitä salaatteja. Leipurimme ja kokkimme loihtivat herkullisia leivonnaisia ja ruokia myös kotiin ostettaviksi. Omaa päivää voi rytmittää haluamallaan tavalla, kun ravintolatiloista löytyy kellon ympäri 24/7 kahvila- ja välipalatuotteita itsepalveluperiaatteella.

Juhla- ja yritystilaisuudet

Ravintolamme palvelee tilaisuudessa toiveidenne mukaisesti maittavin tarjoiluin. Katamme tapahtumaasi juhlavat illallispöydät tai rennomman buffet- tai cocktailtilaisuuden. Herkulliset ja laadukkaat tuotteet takaavat ikimuistoisen illan vieraillesi.

Muuntuva, avara, yhtenäinen tila yhdessä tasossa mahdollistaa erilaiset pöytämuodot sekä useiden baaripisteiden sijoittelun toiveidesi mukaisesti. Elämyksellisyyden takaavat muunneltava valaistus, äänentoisto ja ohjelmapalvelut. Tila mahdollistaa esiintymislavan rakentamisen ja artistien esiintymisen. Henkilökuntamme toimii apunasi ja tukenasi tilaisuuden valmisteluissa ja huolehtii tapahtuman järjestelyistä ja onnistumisesta vankalla ammattitaidollaan.

Catering-palvelut

Ravintolastamme saat kattavat catering-palvelut palveluhenkilökunnalla tai ilman. Tilaa herkulliset tarjottavat yrityksen omiin tiloihin, kotiin tai vaikka luonnonhelmaan. Halutessasi toimitamme tarjoilut perille tai voit myös noutaa ne meiltä ravintolasta.

Juhlat tulossa? Sinä toivot – me räätälöimme ja toteutamme!

Scroll to Top

Ravintola

Ajankohtaista