Saunatilat

Saunatila 30 tarjoaa upeat puitteet niin kokouksille kuin rennompaankin illanviettoon.

Varaa saunatila

Hulppeat saunatilat Tampereen katolla

Saunatila 30 tarjoaa tyylikkäät puitteet niin kokoukselle kuin rennompaankin illanviettoon Tampereen yläilmoissa. Viihtyisäksi sisustettu tilamme soveltuu mainiosti niin pienemmän porukan istuskeluun kuin avaruutensa puolesta myös suuremman väkimäärän illanviettoon. Tila toimii mainiosti esimerkiksi pienen ryhmän koko päivän tapahtumaan kokous- ja saunateemalla.

Valoisista tiloistamme löytyy useampia oleskelu- ja istuskelualueita. Nautiskele takkatulen lämmöstä loungessa tai pulahda poreammeeseen saunaosastolla, josta avautuu mahtavat näkymät Pyhäjärven ylle. Käytössänne on myös tilava, kalustettu kattoterassi vilvoitteluun ja maisemien ihailuun. Tilan toiminnallisuudet vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin: tiloista löytyy viihtyisä baarikeittiö, nykyaikaiset audiovisuaaliset laitteet ja hauskanpitoon PlayStation4 ja rattipolkimet.

Varaa tila

Monipuolinen ja hyvin varusteltu tila

Viihtyisä tilamme tarjoaa loistavat edellytykset onnistuneelle tilaisuudelle:

  • 2 saunaa ja poreamme
  • Kattoterassi kalusteineen
  • Tilava baarikeittiö
  • Kattavat AV-laitteet neuvotteluun
  • Omat juomat sallittu
  • Kokoustilana 12 henkilöä
  • Illanvietto 30 henkilöä

Varaa tila

Laadukkaat tilaisuustarjoilut

Saunatilamme varauksista ja tarjoiluista huolehtii talomme korkealaatuinen Ravintola Valtatie 30.

Ravintolamme palvelee tilaisuudessa toiveidenne mukaisesti maittavin tarjoiluin. Katamme toiveidesi mukaan ruokatarjoilut buffet-tyyliin herkullisilta saunamenuilta tai toimitamme takkamakkarat paistettavaksenne. Valikoimistamme löytyvät myös iltaan kuuluvat snackit ja dipattavat tuotteet.

Luodaan yhdessä onnistunut tilaisuus – Ota yhteyttä!

Varaa tila ja tarjoilut