Toimitilat

Tarjoamme yrityksellesi tehokkaat tilaratkaisut ja tarvitsemanne palvelut. Käyttöhistoriansa vuoksi kiinteistön IT-valmiudet ovat taatusti ajan tasalla. Valtatie30 sopii parhaiten keskisuurille ja suurille yrityksille. Tilakokonaisuudet muodostuvat n. 200 m2 - 5000 m2 tiloista.


Tehokkaat tilaratkaisut ja monipuoliset palvelut

Valtatie30 seisoo kivenheiton päässä Tampereen keskustasta, Hatanpään valtatien varrella. Tien toiselta puolelta avautuvat Pyhäjärven kauniit rantamaisemat josta Tampereen rautatieasema sijaitsee noin kilometrin päässä kiinteistöstä. Kaikki toimistotilamme ovat modulaarisen toimistorakentamisen kärkikiinteistöjä, mahdollistaen yritysten erityyppiset tilaratkaisut sekä vaivattoman muuntojoustavuuden avotoimistosta pienempiin yksiköihin. Kiinteistön saavuttaminen eri kulkuneuvoilla on vaivatonta niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla tai polkupyörällä. 

Kiinteistössä on asiakkaillemme käytössä yli 50 maksullista vieraspaikkaa sekä vuokralaisille yli 800 paikkainen parkkihalli. Tampereen joukkoliikenteen bussit pysähtyvät kiinteistön edustalla.

Kiinteistöön saapuessa aulapalvelu toivottaa vierailijamme tervetulleeksi kello 7:45- 16:30 ja auttaa vieraitasi löytämään oikean neuvottelutilan. Tapaamista odotellessa voi istahtaa aulan sohvalle tai siirtyä nauttimaan ravintolan tarjoilusta.