Toimitilat

Tarjoamme yrityksellesi tehokkaat tilaratkaisut ja tarvitsemanne palvelut. Käyttöhistoriansa vuoksi kiinteistön IT-valmiudet ovat taatusti ajan tasalla. Valtatie30 sopii parhaiten keskisuurille ja suurille yrityksille. Tilakokonaisuudet muodostuvat n. 200 m2 - 5000 m2 tiloista.


Tilaratkaisuja ja monipuolisia palveluita

Valtatie30 sijaitsee kivenheiton päässä Tampereen keskustasta, Hatanpään valtatien varrella. Tien toiselta puolelta avautuvat Pyhäjärven kauniit rantamaisemat, ja keskustan syke sekä Tampereen rautatieasema sijaitsevat noin kilometrin päässä kiinteistöstä. Kaikki toimistotilamme ovat modulaarisen toimistorakentamisen kärkikiinteistöjä – mahdollistaen yritysten erityyppiset tilaratkaisut sekä vaivattoman muuntojoustavuuden avotoimistosta pienempiinkion yksiköihin. 

Kiinteistössä on asiakkaillemme käytössä yli 50 maksullista vieraspaikkaa sekä vuokralaisille yli 800-paikkainen parkkihalli. Kiinteistön saavuttaminen eri kulkuneuvoin on vaivatonta niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla tai polkupyörälläkin. Tampereen joukkoliikenteen bussit pysähtyvät kiinteistön edustalla.

Kiinteistöön saavuttaessa aulapalvelu toivottaa vierailijat tervetulleeksi kello 7:45- 16:30 ja auttaa vieraitasi löytämään oikean neuvottelutilan. Tapaamista odotellessa voi istahtaa aulan sohvalle tai siirtyä nauttimaan tasokkaan ravintolamme tarjoilusta.